Minä

Minä olen kolmekymmentävuotias harrastelijaratsastaja Hämeenlinnasta. Hevostelua on takana noin kahdeksantoista vuotta. Stella on toinen hevoseni, ennen Stellaa minulla oli suomenhevostamma nimeltä Maalveera. Se oli upea hevonen ja opetti minulle paljon. Veera kuitenkin lopetettettiin kymmenen yhteisen vuoden jälkeen pahasti kroonisoituneen mahahaavan vuoksi. Se oli minulle niin kova paikka, että meni viisi vuotta, ennen kuin ostin uuden hevosen.

Minä ja Maalveera vuonna 2004.

Kärsin todella pahasta ramppikuumeesta ja lamaannuttavasta kisajännityksestä, josta yritän nyt päästä eroon, jotta pääsen Palluran kanssa kisakentille joskus. Veeran kanssa tuli kisattua jonkun verran ykkös- ja kakkostasoilla (jotka muuten olivat silloin seura- ja aluetaso nimeltään!) mutta mitään hirveän suurta menestystä en päässyt koskaan kokemaan. Se ei johtunut Veerasta, sillä Veera kyllä kisasi menestyksekkäästi toisen ratsastajan kanssa kolmostasolla asti. (Silloin kutsuimme sitä vielä kansalliseksi tasoksi.) Toivon, että nyt Palluran kanssa olen sen verran aikuisempi ja että minulla on sen verran enemmän itseluottamusta, että pikkukisoissa tulisi joskus menestystäkin!


Stella on niin erilainen kuin Veera ja tietysti elämä on sen kanssa muutenkin erilaista, sillä se on vasta neljä ja kaikki isot jutut ovat sen kanssa vielä edessäpäin. Niitä kaikkia isoja hetkiä pääset seuraamaan Pallurablogissa!

Stellan lisäksi minulla on kaksi ihanaa jackrussellinterrieriä, Rukka ja Emma.Hevostelun ja koirien kanssa puuhailun lisäksi sydäntäni lähellä on pikkubudjetin sisustaminen ja huonekalujen tuunailu. Jos nämä ovat sinunkin sydäntäsi lähellä, kannattaa tsekata toinen blogini Sinkkulaakson tarinoita:

Sinkkulaakson tarinoita

Tervetuloa Pallurablogin pariin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit ja vielä kivempi, jos jätät kommentin!