Pallura

Blogin päätähti on tietenkin ihana Pallura eli virallisemmin Puolimatkan Stella. Stella on vuonna 2014 syntynyt suomenhevostamma, josta tuli lähes sattumalta minun - tarkoitukseni ei ollut todellakaan mitään hevosta ostaa, mutta niin vain tämä tuliluontoiselta vaikuttanut tamma hurmasi minut täysin.


Jälkeenpäin on käynyt ilmi, ettei Stella suinkaan ollut tuliluontoinen vaan vain todella vähän käsitelty - se ei voinut ymmärtää, että miksi yhtäkkiä pitää kulkea narun perässä ihmisen kanssa tai nostaa kavioita, kun niin ei ole ennenkään tarvinut tehdä. Kärsivällisesti jaksoin kuitenkin Stellan kanssa puuhata, ja nykyään se onkin suurimmilta osin pieni mammanmussukka - toki sillä on edelleen luonnetta, pilkettä silmäkulmassa ja totta puhuen se on edelleen melko omapäinen. Mutta se tykkää ihmisistä ja ihmisten kanssa puuhailusta. Aika näyttää, mitä kaikkea Pallura saakaan aikaan!

Stella varsoi 27.4.2018 ihanan pienen tammavarsan. Valitettavasti sinkun tuloilla ei pidetä kahta hevosta täysihoidossa, joten Aino piti myydä, mutta onneksi sille löytyi aivan supermahtava koti ihan läheltä.


Ja mikä parasta, Stella ja Aino muuttivat jo Ainon uuteen kotiin kesäksi ja Stella jäi sinne asumaan vieroituksenkin jälkeen, joten näen Ainoa jatkossakin joka päivä!


Stellan kanssa on alettu taas pikkuhiljaa treenata ratsunhommia. Lisäksi pian aletaan valmistautua nelivuotiaiden laatuarvostelukarsintoihin. Stella pääsee sinne viisivuotiaana, koska on varsonut.Sen lisäksi olisi kaudella 2019 tarkoitus päästä pikku hiljaa starttailemaan ykköstasolla.

Tervetuloa seuraamaan Palluran menoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit ja vielä kivempi, jos jätät kommentin!