torstai 4. lokakuuta 2018

Palluran uudet ruskeat suitset

Näitä onkin etsitty kissojen ja koirien kanssa ja vihdoin ne löytyivät Epona Equestrian -verkkokaupasta.

 Halusin siis estesatulaan sointuvat new tan -väriset suitset muotoillulla niskahihnalla, mutta ne eivät saaneet maksaa maltaita. Jos rahatilanne olisi ollut parempi, olisin ehdottomasti halunnut nämä ihanat W-Profilen suitset ruskeana. Valitettavasti rahatilanne kuitenkin antoi tällä kertaa myöden ainoastaan vähän halvempiin suitsiin. 


Facebookissa sitten bongasin uuden verkkokaupan arvonnan, jossa piti tutkia, mitä ostaisi kaupasta jos voittaisi lahjakortin. Sieltä löysin nämä ihanat Globus Ulrika -suitset ja pakkohan ne oli tilata, ja saman tien! Koska kaikkimulleheti... Nämä suitset ovat kasviparkittua pehmeää nahkaa.

Tilasin full-koon ja ne mahtuivat Palluralle juuri ja juuri. Turpiksenkin sai vielä löysälle, vaikkei siihenkään olisi lisäpituus haitaksi. 

Meillä on sääntönä, että jos turpiksen ja turvan väliin mahtuu vähintään kaksi kämmentä (siis todellakin kämmentä, joista toinen kuonopiin ja turpiksen väliin), kireys on ok. Haluan, että Pallura voi tarvittaessa aukaista suunsa, koska se tarkoittaa sitä, että ratsastaja on napannut liikaa ohjasta ja tilanne pitää korjata. Siis ratsastajan pitää korjata kättään eikä hevosen pitää suuta kiinni, jos sieltä on otettu liian kovaa.

Mutta siis järkyttävää miten Palluran pää on kasvanut vajaassa puolessatoista vuodessa! Ostaessani sen viime vuoden kesäkuussa sille oli full-koko nipinnapin sopiva, kun sääti kaikki remmit pienimmilleen. Cob-kokokin olisi siis varmaan ollut hyvä. Nyt sen pää on niin iso, että ensi kerralla ostan kyllä suosiolla extra-fullit.

Tiedättehän sanonnan, että lemmikki alkaa muistuttaa omistajaansa ja toisin päin? Mun mielestä me ollaan Palluran kanssa kuin kaksi marjaa tässä alla olevassa kuvassa :D

Pallurakin vaikuttaa olevan tyytyväinen uusiin suitsiin. Muotoiltu niskahihna on sille varmasti hyvä ja hyvä on myös, että anatomisesti muotoiltu turparemmi ei paina poskihampaita.

Tänään myös Palluran rokotusloma on päättynyt ja päästään vihdoin taas töihin! Ja kyllä kelpaa näillä uusilla suitsilla!

Kuten tekstin alussa mainitsinkin, tilasin nämä uudet, ihanat suitset tietenkin heti ne nähtyäni. Kuinka sitten ollakaan, sunnuntaina sain ilmoituksen Facebookissa että olinkin voittanut arvonnan, jonka kautta nämä suitset löysinkin! Palkintona oli 150 euron lahjakortti Epona Equestrianiin ja vaikka suitset olinkin jo ostanut, ei ollut todellakaan vaikeaa löytää lahjakortille käyttöä! Myöhemmin lisää siitä, mitä kaikkea ihanaa tilasin!

Ulkona oli tänä aamuna jo todella rapsakkaa, joten varmaan pian joudutaan siirtymään kentältä kokonaan maneesiin. Mahdollisimman pitkälle nautitaan kuitenkin raikkaasta ulkoilmasta!

Aurinkoista loppuviikkoa kaikille!

Palluraterkuin
Jenni




2 kommenttia:

  1. Noi uudet suitset on kyllä niin ihanat 😍 ja vitsi miten hyvä tuuri kävi ton lahjakortin kanssa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikö! Ja kerrankin kävi kyllä ihan mieletön munkki!

      Poista

Kiva kun kävit ja vielä kivempi, jos jätät kommentin!