tiistai 4. kesäkuuta 2019

Hei me muutettiin!

Pallura on muuttanut uuteen kotiin. Toisaalta iloiset fiilikset, toisaalta haikeat. Oli haikeaa lähteä vanhalta tallilta kun sinne jäi Aino ja minun ihmistallikaverini ja Stellan hevoskaverit. Ja ihana tallinpitäjä. Mutta sitten taas iloiset fiilikset siksi, että sairaan myöhäiset talli-illat, kun olin vasta kymmenen aikaan kotona joka ilta, ovat takanapäin. Se olikin pääsyy meidän muuttoon. Siihen ei siis liittynyt mitään draamaa, vaan kyse on ainoastaan siitä, että uusi talli on pieni yksityistalli, jossa voi käydä mihin aikaan vaan. Vanha talli oli ratsastuskoulu, jossa piti ratsastaa tuntien ulkopuolella ja näin 8-16 päivätyötä tekevälle se tarkoitti todella myöhäisiä iltoja.

Luulin karsineeni tavaraa ja ihan kunnolla, mutta silti muuttokuorma oli sen verran suuri, että sekä oma autoni, että tallinpitäjän auto olivat aivan tupaten täynnä. Ihana vanhan tallin pitäjä siis vei meidät uuteen kotiin <3

Pallura on toistaiseksi nyt tarhannut uudella tallilla yksin, ja täytyy sanoa, että se kyllä kaipaa seuraa. Toki viereisessä tarhassa on kaksi kaveria, mutta niin sosiaaliselle hevoselle kuin Pallura se ei riitä. Se haluaa päästä koskemaan, rapsuttamaan. Mutta onneksi tilanne on väliaikainen!

Pallura nimittäin pääsee tällä viikolla laitumelle, ja kavereiden kanssa! Ei siis tarvitse viettää kesää yksin hiekkatarhassa.
Pallura on ollut ihan suht koht rauhallinen uudessa tallissa, mitä nyt huutelee kavereiden perään eikä tahdo jaksaa seistä paikoillaan käytävällä. Se oli tosin normaalia Palluralle vanhallakin tallilla!

Onneksi Palluralla sentään on sama vanha mamma, niin kaikki ei sentään muuttunut. Ja onneksi Pallura on hyvin sopeutuvainen tyyppi!

Aurinkoista alkanutta viikkoa kaikille!

4 kommenttia:

 1. Kuulostaa hyvältä muutolta jos ratsastuskoulun aikataulurajoitteet poistuivat! Toivottavasti viihdytte :) Ja yllättävästi siinä hevosen muutossakin on roudaamista, totesin oman hepan muuttoa tehdessä että pitäisin ihan kevyesti kahta samankokoista hevosta tällä tavaramäärällä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näin mullekin on sanottu, että yhdellä hevosella on monen hevosen tavarat :D Vaikka musta tuntuu, ettei ole mitään ylimääräistä, vaan kaikki on erittäin tarpeellista :'D

   Poista
 2. Meillä on onneksi ratsastuskoulu, jossa yksityiset hevoset ovat myös huomioitu ja meiltä löytyy kaksi kenttää sekä kaksi maneesia, joista toiset ovat aina yksityisten ratsukoiden käytössä. Harmi, ettei teillä ollut samalla tapaa. Mutta onneksi löysitte uuden ja hyvän tallipaikan! :)

  Muistan itsekin, kun hevosta muutin, niin se oli varsinainen urakka. En tajua, että miten paljon sitä tavaraa yksi hevonen oikein tarvitsee. Tai tarvitsee ja tarvitsee, mulla ainakin oli aivan liikaa myös sitä turhaa tavaraa. :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ratsastuskoulu, josta Stella muutti, ei varsinaisesti majoittanut yksäreitä, sinne pääsivät vain harvat ja valitut :D Joten tästä johtuen ei yksäreitä varten ollut erityisjärjestelyjäkään.

   Mä olin mielestäni jopa karsinut kaiken turhan muuttoa varten, mutta silti tavaraa oli aivan hirveästi :D

   Poista

Kiva kun kävit ja vielä kivempi, jos jätät kommentin!