maanantai 24. syyskuuta 2018

Aivan Sairaan Mainio Aino!

Viikonloppuna oltiin Palluroiden eli Stellan ja varsansa Ainon kanssa show-näyttelyssä Equibalans Areenalla. Stellan osalta en kummoista menestystä odottanut, mutta niin vain sekin sai 36,5 pistettä ja palkittiin kakkospalkinnolla!Mutta se, mikä sai silmäkulmani kostumaan, oli pienen Aino-varsan esiintyminen näyttelyssä! Se lastautui, matkusti ja esiintyi niin hienosti, etten oikeastaan edes kykene käsittämään, miten hieno pieni hevonen siitä onkaan tullut.

Palluroiden kotoa on noin puolen tunnin ajomatka Equibalans areenalle. Lähdimme ajamaan vähän turhan aikaisin, sillä Ainolle tuli melko pitkä odotus äidin ja omaa vuoroa odotellessa. Mutta pakko oli jättää aikatauluun vähän pelivaraa siltä varalta, ettei Aino olisikaan suostunut menemään koppiin. Mutta menihän se, suorilla. Ja matkusti superhienosti, kuten Stellakin.

Equibalans areena oli kyllä todella upea näyttelypaikka. Valoisa, valkohiekkainen maneesi on jotain ihan uskomattoman upeaa!Stella sai paremmat pisteet kun mitä odotin, sillä se on tällä hetkellä lihava ja lihakseton varsomisen jäljiltä. Mutta asiansa osaavat tuomarit osasivat hyvin tarkastella sitä "varsoneen tamman lasien" läpi ja näkivät, mitä siellä läskin alla lymyili. Käynti jäi tällä kertaa harmillisen lyhyeksi ja töpöttäväksi, mutta niin käy aina, kun Stella jännittyy. Ihan parasta raviaankaan se ei esittänyt, vaikka ravi olikin ihan kelvollista ja siitä irtosi 7,5 pistettä. Paikallaan seisominen on aina ollut pahinta, mitä Stella tietää ja siitä ei meinannut lauantainakaan tulla aluksi mitään. Lopulta Pallurainen kuitenkin tyytyi kohtaloonsa. Kaiken kaikkiaan olin Stellaan todella tyytyväinen! Kiitos kuuluu kyllä sen taitavalle esittäjälle Maisalle.

Mutta ei-enää-niin-piskuinen Aino se vasta upea oli! Ainoana varsoista se juoksi kehässä ilman äitiä, Stellan toki odottaessa kehän keskellä. Niin hienosti ja luottavaisesti se juoksi Maisan vierellä ihan vieraalla areenalla yleisön edessä. Miten upea pieni hevonen se onkaan! Pakko tunnustaa, että kyllä siinä silmäkulma kostui kun katseli, miten hienosti se oma kasvatti meni.

Equibalans areena
 Nämä ihanat kuvat Ainosta otti Päivi Oinaala!

Halusipa Mainio Aino esittää tuomareille vähän laukkaakin, kun se on niin hienoa! Käynnistä Aino sai äitinsä tavoin vain kuutosen, koska myös se jännittyi ja alkoi töpöttämään. Aino kuitenkin paikkasi ponkaisemalla upeaan, seiskapuolen arvoiseen raviin.


Ainolle, toisin kuin äidilleen, ei ollut ongelma seistä paikallaan! Aino sai 37 rakennepistettä, joka oikeutti kakkospalkintoon. Voittajalle, upealle suomenhevosorivarsalle, Aino hävisi vain pisteellä.

Oli kyllä kaikin puolin niin onnistunut retki! Nyt Pallurat saavat lepäillä muutaman päivän, torstaina Stellalla on hampaiden vuosihuolto ja toivottavasti sitten perjantaina pääsee jo jatkamaan ratsastushommia. Useampi päivä täytyy kuitenkin ottaa kevyesti, sillä raspauksen lisäksi Stella myös rokotetaan.

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille!

Palluraterkuin
Jenni

3 kommenttia:

 1. Hyvä team Pallura! Vau miten ihania kuvia Ainosta! Hyvin näkee miten hienosti se on ylämäkeen rakentunut ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja on Stellakin hieno tietysti 😂❤️

   Poista
  2. Kiitos! Aino on kyllä hieno varsa, äitinsä tyttö <3

   Poista

Kiva kun kävit ja vielä kivempi, jos jätät kommentin!