tiistai 4. syyskuuta 2018

Pyöri, pyöri!

Viime viikolla ratsastin Palluralla ainoastaan kaksi kertaa. Se liikkui kyllä muuten, torstaina tehtiin talutusharjoituksia ja perjantaina irtohypytettiin. Sunnuntaina menin seuraavan kerran selkään tiistain jälkeen.

 Meidän ratsastus alkaa aina pitkillä alkukäynneillä. Toisinaan talutan, toisinaan menen alkukäynnitkin selästä.


Stella oli ravissa ihan normaali, sellainen "perushyvä". Jostain syystä laukka ei kuitenkaan pyörinyt tällä kertaa ihan niin hyvin kuin normaalisti.

Laukka parani kyllä loppua kohden vähän, mutta sitä ihan parasta laukkaterää ei tällä kertaa tavoitettu. Stellalla on normaalisti hyvä, etenevä ja hyvin pyörivä laukka, ja nyt se vaikutti vähän "kulmikkaalta", ei kuitenkaan nelitahtiselta. Mutta ihan kuin se ei saanut takajalkoja ihan niin hyvin alle, kuin normaalisti.Mistä tämä johtui, sitä en osaa sanoa. Stella on saattanut jäykistyä syystä tai toisesta. Edellinen päivä sillä oli vapaapäivä, mutta se liikkuu paljon itsenäisestikin pihatossa. Täytyy kuitenkin muistaa, että kyseessä on vielä nuori ja kehittyvä ja kasvava hevonen. Se, että laukka ei yhtenä päivänä pyöri, ei kerro välttämättä mistään, tai sitten se voi kertoa paljostakin. Luonnollisestikin vielä raa'an hevosen laukka on vielä kohtuullisen voimatonta, mutta se kehittyy toki ajan kanssa. Laukannostoissa on kuitenkin tapahtunut jo ihan huimaa kehitystä! Vielä laukka ei nouse ihan samalla askeleella kuin apu tulee, mutta oikein ajoitetuilla avuilla ja hyvällä valmistelulla Stella saa jo jalkansa keräiltyä paljon nopeammin nostoon mukaan.

Eilen Stellalla oli vapaapäivä, mutta tänään menen taas ratsaille. Toivotaan, että laukka pyörisi jo paremmin!

Aurinkoista alkanutta viikkoa kaikille!

Palluraterkuin Jenni

2 kommenttia:

  1. Hyvinhän se pallura pyörii ;) mutta oot selvästi kokenut jonkun nörtti valaistumisen, kun kuvat on samassa tasossa ja mobiiliversiossakaan kuvanlaatu ei ole heikentynyt! Hyvä sinä!! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, jotain kehittymistä on sentään tapahtunut! :'D

      Poista

Kiva kun kävit ja vielä kivempi, jos jätät kommentin!