torstai 20. syyskuuta 2018

Super-Pallura is back!

Palluran kanssa pidimme vähän ratsastustaukoa Palluran jähmeydestä johtuen. Viime viikon perjantaina irtojuoksutin Palluraa ja kaikki jähmeys oli tiessään. Se veti sellaista pukkilaukkaa että oksat pois! Niinpä sitten sunnuntaina kapusin ratsaille varmana Palluran "tervehtymisestä", mutta yllätyksekseni se olikin edelleen haluton liikkumaan ratsastajan kanssa. Patistin sen kuitenkin liikkeelle ja hetken aikaa ratsastelin. Eilen sitten päätin kokeilla koulusatulaa, ja kuinka ollakaan, Pallura liikkui sen kanssa superhyvin!

Kaikki jähmeys oli kyllä tipotiessään ja Pallura liikkui innokkaasti ja hyvin eteenpäin. Itselle oli vaan taas pitkästä aikaa vaikeaa istua tuossa koulusatulassa, kun on ehtinyt tottua estesatulan antamaan liikkumisenvapauteen! Nuoren kanssa on ollut kiva kun pääsee helposti satulasta ylös kevyeen istuntaan. Vaan minkäs teet, vaikuttaa siltä, että estesatula on käynyt epäsopivaksi ja totta kai ratsastetaan sillä satulalla, mikä hevoselle sopii.

Jouduimme menemään kentällä, koska maneesi oli varattu, ja koska viime päivinä on satanut melkoisesti, kentän pohja oli melko raskas ja paikoin vähän niljakaskin. Laukkaaminen jätettiin siis suosiolla väliin ja tehtiin enimmäkseen käynnissä, pari pientä ravipätkää. Stella kantoi itsensä hyvin ja kulki tasapainoisesti. Käynnissä tehtiin vähän väistöjä ja nekin sujuivat tosi hienosti, Stella toimi pienin avuin ja astui tosi hienosti ristiin.

Olipas ihanaa, kun se tuttu ratsu oli tehnyt paluun ja jähmeys oli tipotiessään! Vähän toki harmittaa tuo estesatulan epäsopivaksi käyminen, mutta täytyy vielä tutkia, jos sitä saisi romaanilla muokattua. Tai sitten odotellaan, eiköhän tuo selkä tuosta taas muokkaudu jahka Stella saa vähän lihaksia. Mutta pääasia että Super-Pallura is back!

Stella ja varsansa Aino ovat menossa lauantaina show-näyttelyyn Equibalans Areenalle. Stella ei ole koskaan ollut mikään näyttelykehien palkintohai (päin vastoin...) joten sen osalta emme odota menestystä, mutta pääasia on tietysti, että Stella ja Aino pääsevät vähän retkeilemään!

Superia loppuviikkoa kaikille!

Palluraterkuin
Jenni2 kommenttia:

Kiva kun kävit ja vielä kivempi, jos jätät kommentin!