torstai 25. marraskuuta 2021

Black Friday -alennuksia!

Olen perinteisesti koonnut tänne blogin puolelle hevostarvikeliikkeiden Black Friday -alennuksia. Tänäkin vuonna aion vinkata teitä, mutta vähän eri tapaan kuin ennen.

Kuten olette varmaan huomanneet, blogi ei ole enää päivittynyt kauhean ahkeraan, koska minulla ei ole ollut enää aikaa kirjoitella. Syy löytyy alta:

Hevostarvikeliike Hevostella

Kesällä perustin pienen hevostarvikeverkkokaupan nimeltä Hevostella. Se keskittyy värikkäisiin hevosvarusteisiin, sillä koska Suomen syksy on muutenkin tarpeeksi tumma, mihin tarvitsisimme enää synkän värisiä hevosvarusteita?

Koska minulla ei ole minkäänlaista aikaisempaa kokemusta kaupan alalta, saati sitten verkkokaupoista, on verkkokaupan perustaminen ja sinne tuotteiden ja tavarantoimittajien etsiminen vaatinut melkoisesti taustatyötä ja työtunteja. Teen verkkokauppaa vieläpä sivutoimisesti, eli päivätyöni nielee edelleen päivästäni suurimman osan. Sen lisäksi hoidan hevoset ja verkkokaupan, joten ei ole ihmekään, ettei blogille liikene enää liiemmin aikaa! Valitettavasti jostain on vaan pakko tinkiä. 

Toivon tietenkin, että Hevostella olisi vielä joskus päätyöni! Siihen on kuitenkin vielä matkaa, mutta pikku hiljaa pyrin kasvattamaan valikoimaa. Ne, jotka ovat seuranneet blogia jo pidempään, tietävätkin, että olen melkoinen varustefriikki, joten hevostarvikeliikkeen pitäminen onkin aivan unelmatyöni! 

Hevostellasta löydät tällä hetkellä seuraavat tuotemerkit:

Acavallo

Back on Track

Globus Sport

Happy Mouth

Horse Comfort

QHP

Rain Buster

Sprenger

Trikem

Wahlsten

Lisää ihania uutuuksia on kuitenkin tulossa jo pian! Parhaiten pysyt ajan tasalla Hevostellan valikoimasta ja tarjouksista joko seuraamalla Hevostellaa Instagramissa @hevostellaFacebookissa @hevostella tai tilaamalla uutiskirjeen etusivun alalaidasta!

Tällä hetkellä Hevostellassakin on tietenkin meneillään BLACK WEEK! 

Hevostellan Black Weekistä löytyy huipputarjouksia:

Kuolaimia -20-50 %

Suojia -40 %

Ratsastushanskoja -40-50 %

Loimia -25-30 %

Globus Ulrika suitset -30 %

Joulutuotteet -15 %

Sisustusosaston tuotteet -10 %

Black Weekin tarjouksiin pääset tästä: HEVOSTELLAN BLACK WEEK

Tällä erää en uskalla enää luvata, että tämä blogi tulisi päivittymään kauhean ahkerasti. Pallurablogin kuulumisia pääset seuraamaan Instagramissa @pallurablogi tai Facebookissa @pallurablogi. Näihin kahteen päivittelen ahkerammin, sillä se on nopeaa ja helppoa. Valitettavasti blogin kirjoittaminen on melko aikaavievää kuvankäsittelyineen, ja kävijämäärätkin täällä ovat loppujen lopuksi todella pienet. 

Ihanaa loppuvuotta kaikille ja tervetuloa shoppailemaan Hevostellaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit ja vielä kivempi, jos jätät kommentin!