Pallura

Blogin päätähti on tietenkin ihana Pallura eli virallisemmin Puolimatkan Stella. Stella on vuonna 2014 syntynyt suomenhevostamma, josta tuli lähes sattumalta minun - tarkoitukseni ei ollut todellakaan mitään hevosta ostaa, mutta niin vain tämä tuliluontoiselta vaikuttanut tamma hurmasi minut täysin.

Jälkeenpäin on käynyt ilmi, ettei Stella suinkaan ollut tuliluontoinen vaan vain todella vähän käsitelty - se ei voinut ymmärtää, että miksi yhtäkkiä pitää kulkea narun perässä ihmisen kanssa tai nostaa kavioita, kun niin ei ole ennenkään tarvinut tehdä. Kärsivällisesti jaksoin kuitenkin Stellan kanssa puuhata, ja nykyään se onkin suurimmilta osin pieni mammanmussukka - toki sillä on edelleen luonnetta, pilkettä silmäkulmassa ja totta puhuen se on edelleen melko omapäinen ja temperamenttinen. Mutta se tykkää ihmisistä ja ihmisten kanssa puuhailusta. Aika näyttää, mitä kaikkea Pallura saakaan aikaan!

Stella varsoi 27.4.2018 ihanan tammavarsan. Valitettavasti minulla ei silloin vielä ollut omaa tallia, eikä sinkun tuloilla ei pidetä kahta hevosta täysihoidossa, joten Aino piti myydä, mutta onneksi sille löytyi aivan supermahtava koti ihan läheltä.


Aino asuu nykyään reilun puolen tunnin ajomatkan päässä meiltä, ratsastuskoulu Jaatallilla. Aino on ratsastuskoulun omistajan Jaanan oma hevonen.
Stellan kanssa on alettu taas pikkuhiljaa treenata ratsunhommia.Takapakkia on tullut terveysongelmien ja lukuisten epäsopivien satuloiden takia, mutta pikku hiljaa hyvä tulee!

Tervetuloa seuraamaan Palluran menoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit ja vielä kivempi, jos jätät kommentin!