Minä

Minä olen vuonna 1987 syntynyt harrastelijaratsastaja Hämeenlinnasta. Hevostelua on takana noin kaksikymmentä vuotta. Stella on toinen hevoseni, ennen Stellaa minulla oli suomenhevostamma nimeltä Maalveera. Se oli upea hevonen ja opetti minulle paljon. Veera kuitenkin lopetettettiin kymmenen yhteisen vuoden jälkeen pahasti kroonisoituneen mahahaavan vuoksi. Se oli minulle niin kova paikka, että meni viisi vuotta, ennen kuin ostin uuden hevosen.

Minä ja Maalveera vuonna 2009.

Kärsin todella pahasta ramppikuumeesta ja lamaannuttavasta kisajännityksestä, josta yritän nyt päästä eroon, jotta pääsen Palluran kanssa kisakentille joskus. Veeran kanssa tuli kisattua jonkun verran ykkös- ja kakkostasoilla (jotka muuten olivat silloin seura- ja aluetaso nimeltään!) mutta mitään hirveän suurta menestystä en päässyt koskaan kokemaan. Se ei johtunut Veerasta, sillä Veera kyllä kisasi menestyksekkäästi toisen ratsastajan kanssa kolmostasolla asti. (Silloin kutsuimme sitä vielä kansalliseksi tasoksi.) Toivon, että nyt Palluran kanssa olen sen verran aikuisempi ja että minulla on sen verran enemmän itseluottamusta, että pikkukisoissa tulisi joskus menestystäkin!

Stella on niin erilainen kuin Veera ja tietysti elämä on sen kanssa muutenkin erilaista, sillä se on vielä nuori ja kaikki isot jutut ovat sen kanssa vielä edessäpäin. Niitä kaikkia isoja hetkiä pääset seuraamaan Pallurablogissa!

Stellan lisäksi minulla on kaksi ihanaa jackrussellinterrieriä, Rukka ja Emma eli Köntsät.


Nykyään menossa on myös ihan ensimmäinen oma PONIni Mini-Me, jonka ostin Stellalle seuraksi uuteen kotiin. Mini-Me on vuonna 2019 syntynyt shetlanninponitamma.
 Tervetuloa Pallurablogin pariin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit ja vielä kivempi, jos jätät kommentin!