maanantai 2. joulukuuta 2019

Marraskuun Pallurointimenot

Joulukuu on täällä! Se on hyvä alottaa listaamalla marraskuun Pallurointimenot. Tsemppasin marraskuussa oikein kovasti, enkä ostanut Palluralle mitään ylimääräistä. En shoppaillut sille edes mitään Black Fridayna, sillä mitään ei oltu vailla. Kunnostauduin jopa myymällä vanhoja ylimääräisiä kamoja pois!

Marraskuun Pallurointimenot:

Tallivuokra 340 e
Rehut 37,34 e
Slow feeding -verkko 10 e
Rintaremmiheijastin 4,32 e
Palju ja PU-vaahto 16,58 e
Ekygard 100 e

Yhteensä 528,24 e

Tulot: Satulan ja varusteiden myynti 846,20 e

Tulot - menot: +337,96 e

Yhden varustehankinnan tein marraskuussa: alle vitosen rintaremmiheijastimen. Myin fullneck fleeceloimen ja LeMieuxin huovan, joten varustehankinnoissakin jäätiin plussalle. Myin myös Palluran vanhan Prestigen satulan, sillä se ei enää sopinut sille ja haluisin sen nurkista pois.

Laskennallisesti päästiin siis plussalle, mutta joskushan tuo marraskuun plussalle saanut satula on ostettukin, eli pitkässä juoksussa homma kyllä tasoittuu ja päästään miinuksen puolelle kyllä.

Täytyy kyllä sanoa, että olen ylpeä tsemppaamisestani marraskuussa! :D Turhat varusteostot pois, niin heppailu pysyy ihan järkevissä summissa. Mieluummin käyttää varustehankintarahat vaikkapa valmennukseen. (Marraskuun valmennusmenot jäivät pois, sillä Palluralla ei ollut satulaa ja kenttäkin oli ihan kauheassa kunnossa.)

Ihanaa alkanutta joulukuuta kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit ja vielä kivempi, jos jätät kommentin!