keskiviikko 2. joulukuuta 2020

Marraskuun pallurointimenot - joku vähän sekosi Black Fridaynä

Kehotin teitä muita tietenkin ostamaan vain tarpeeseen, mutta itse en siihen kyennyt, vaan ostin mm. satulahuovan, joita löytyy ennestäänkin jo ihan tarpeeksi. Olen tsempannut nyt tosi pitkään enkä ole ostanut mitään turhaa, mutta nyt tuli sitten hyödynnettyä alennuksia oikein kunnolla. No, osa ostoksista oli kyllä oikeasti tarpeellisiakin!

Marraskuun Pallurointimenot:
 
Kuivike 41,40
Rehut ja lisäravinteet 53,61 e
Valmennus 50 e
Kengitys 104 e
Heinää 353,99 e
ESS satulahuopa kirpparilta 50 e
Black Friday-varusteostokset 184,54 e
Loimen kyllästeaine 8,90 e

Yhteensä 846,44 e

Ei tuloja marraskuussa


Ostin jo ennen Black Fridaytä kuvassakin näkyvän Equestrian Stockholmin huovan. Tästä en varsinaisesti pode huonoa omaatuntoa, sillä huopa oli käytetty. Mutta sitten Black Friday alesta ostin toisen huovan eli LeMieuxin violetin kouluhuovan ja sen lisäksi Mini-Melle joululoimen, Palluralle kuolaimen (ehkä tarpeellinen) sekä kisasuitset (semi-tarpeelliset). Alennuksia tuli taas hyödynnettyä mahayrttien ostamiseen Chia de Gracialta, ja ne tulivat kyllä ehdottomasti tarpeeseen.

No, jospa tässä nyt olisi varusteostokset tälle vuodelle. Marraskuu oli kallis, mutta osittain myös siksi, että marraskuussa tuli parikin heinälaskua ja näillä heinillä mennään kyllä taas muutama kuukausi eteenpäin. Otinkin tavoitteeksi parantaa tapani joulukuussa ja yrittää selvitä niin edullisesti kuin mahdollista! Saa nähdä, kuinka käy.

Ihanaa alkanutta joulukuuta ja lämmintä joulunodotusta kaikille!

Ps. Talliin on tullut jo joulukuusi, sen pääset näkemään  Joulublogini puolelta!

2 kommenttia:

  1. Meinasin itse olla hurja ja olla varusteostolakossa ensi vuoden. Uutta saa ostaa vain käytettynä ja ainoastaan jos jotain välttämätöntä hajoaa. Varusteminimalismia kohden lol, en ymmärrä mihin tarvitsen useammat hyvin samalla tavalla suojaavat suojat x)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varustelakko kuulostaa kyllä todella hyvältä! Mäkään en tajua mihin tarvin noin paljon satuahuopia... :D

      Poista

Kiva kun kävit ja vielä kivempi, jos jätät kommentin!