torstai 1. huhtikuuta 2021

Maaliskuun Pallurointimenot - lompakossa käy enää vain tuuli

Näihin vielä lisäksi auton takapyörien laakeriremontti, niin voin kertoa, ettei lompakossa käy enää muuta kuin tuuli.

Maaliskuun Pallurointimenot:
 
Kuivike 59,34 e
Rehut ja lisäravinteet 37,47 e
Palluran raspaus ja ponin sudenhampaiden poisto 145 e
Ruisku suun huuhtomiseen 54,44 e 
Kengitys ja ponin vuolu 104 e
Satulansovitus 70 e
Satula 1800 e
Satulan levittäminen 116,9 e
Satulavyö 50 e
Kylmäyssuojat 37,82 e
Heinäverkko 15 e
Ponin varusteet 43,95 e
Bensaa mönkijään 2,73 e 
Trailerin katsastus 50 e

Yhteensä -2586,65 e
 Tulot: satulan myynti 736,10 e

Yhteensä: -1850,55 e

Huhheijaa, maaliskuu olikin melkoisen tyyris, kuten arvelinkin. Isoimman loven lompakkoon teki meidän "uusi" satula, käytetty tietenkin, Prestige D1 Zero. Ostin sen puoliksi riskillä, sillä en löytänyt tarpeeksi leveää sovitussatulaa, mutta Prestigessähän on muokattava runko. Lähetin tämän levitykseen, josta se sitten tuli takaisin himpun liian leveänä :D Oli siis levitetty ihan ohjeideni mukaan eli mitään virhettä siinä ei tapahtunut, en vaan osannut arvioida paljonko sitä pitäisi levittää, ja mietinkin, että mieluummin sitten himpun liian leveä, niin on pelivaraa.

Romaanin kanssa satula vaikuttaisi olevan ihan ok, joskaan se ei minun mielestäni edelleenkään istu ihan nappiin :/ Jatkan siis edelleen todennäköisesti etsimistä, ellen nyt sitten saa tätä fiksattua jotenkin. Tässä satulassa on kuitenkin se hyvä puoli, että se pitää jälleenmyyntiarvonsa hyvin.

Sain vihdoin tuon suun huuhteluruiskunkin ja huuhdeltuani pari viikkoa retkisuihkulla, on tämän kanssa huuhteleminen ihan eri sfääreissä. Tämän kanssa ei tarvitse arpoa, että meneekö se vesi sinne minne pitääkin, sillä pitkä metallinen pää varmistaa sen, että kyllä se menee. Tämä oli kallis, mutta on kyllä hintansa arvoinen! Nyt vaan peukut pystyyn, että huuhtelemisesta olisi apua.

Poni sai maaliskuussa uuden isomman villaloimen valmiiksi varastoon, kun sellainen oli puoleen hintaan myynnissä, sekä tori.fistä käytetyn juoksutusvyön. En tiedä, tulenko sitä kauheasti juoksuttelemaan, mutta ajattelin, että sen kanssa on hyvä alkaa totuttelemaan muihin varusteisiin, ja ehkä sitä voi käyttää myös ohjasajossa.

Palluran vanhan satulan sain onneksi myytyä, joten se paikkasi vähän lompakkoon tullutta lovea. Vaan aika rankasti jäätiin miinukselle silti. Toivottavasti huhtikuu olisi vähän edullisempi :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit ja vielä kivempi, jos jätät kommentin!