maanantai 4. marraskuuta 2019

Lokakuun Pallurointimenot - auts!

Lokakuu oli kallis. Niin kallis, että nyt on tehtävä ryhtiliike!

Lokakuun Pallurointimenot:

Tallivuokra 340 e
Kirppisostot 85,90 e
Varustehankinnat 117,86 e
Ratsutus ja valmennus 80 e
Rehuhankinnat 75,70 e
Kengitys 110 e

Tulot: satulansuojuksen myynti 5 e

Yhteensä -809,46 e

Yli 800 euroa, eikä tässä kuussa edes ollut mitään erikoista isompaa kuten satulanostoa tai eläinlääkärikuluja!

Kuvassa seitsemän euron ostokset Tokmannilta, kun halvalla sai: ruokinta-astiat 2,50 euroa kappale sekä sienet ja litran kauha euron kappale. Eivät välttämättömiä juuri tällä hetkellä, mutta tulevat taatusti joskus käyttöön.

Tälle kuulle osui myös pari pakollista rehuostosta; Pellavaista piti ostaa lisää ja lisäksi Pallura aloitti psyllium-kuurin varmuuden vuoksi. Lisäksi ostin elektrolyytin tarjouksesta.

Ihmeekseni en ostanut Horse Show'sta Palluralle yhtään mitään! Ainoat ostokset olivat Roecklin talvihanskat itselle. En löytänyt sieltä mitään tarpeellista ja onneksi pystyin pidättäytymään heräteostoksista.

Kengityskin osui vielä lokakuun viimeiselle päivälle. Oli pakko laittaa jo talvikengät alle. Meillä on tällä hetkellä pakkasta, muttei lainkaan lunta. Tilsakumeja en vielä laittanut, sillä kengät irtoavat helpommin kun ei ole lunta ja kumien väliin menee hiekkaa ynnä muuta kakkaa. Ensi kerralla sitten, jos tulee lunta.

Saa nähdä, osuuko marraskuulle uuden satulan osto. Pallura on tosiaan ollut nyt kävelykuurilla ja vaikuttaa jo paremmalta. Kenttä on kuitenkin jäässä, eikä siinä voi tehdä muuta kuin kävellä, mikä hankaloittaa satuloiden sovittamista. Voipi olla, että odottelemme uuden satulan kanssa siihen asti, että kentällä voi jotain tehdäkin - voi olla, että selkä on siihen mennessä taas muuttanut malliaan!

Kuvan riimu on vanha, ja hetkeen ei kyllä uusia ostetakaan! Nyt alkoi säästökuuri!

Edullisempaa marraskuuta kaikille!


2 kommenttia:

  1. Teet instaan kirppiksen ja myyt siellä turhia kamoja pois niin kerrytät budjettia :)

    VastaaPoista

Kiva kun kävit ja vielä kivempi, jos jätät kommentin!