tiistai 9. kesäkuuta 2020

Kolme vuotta!

Sunnuntaina tuli kuluneeksi kolme vuotta siitä, kun minusta tuli virallisesti Palluran omistaja. Melko hurjaa!

Elämäni on kyllä muuttunut hurjasti Palluran myötä! Muutin maalle ja nyt minulla on oma pieni talli. Hevoset ovat osa elämää 24/7. Toisille sopii hyvin se, että hevonen asuu täysihoitotallilla, ja saa nauttia siitä pelkästä harrastamisesta, mutta minulle sopii se, että saan viettää paljon enemmän aikaa hevosten kanssa.

Laitetaan tähän vuosipäivän kunniaksi muutama kuva minun ja Palluran ensimmäisestä vuodesta:

Tätä kuvaa kun katsoo, tuntuu, että Pallura on kasvanut tuosta reilusti yli 10 cm! Olen 165 cm pitkä, ja nykyään Palluran säkä on jo silmieni tasolla (Pallura on kotimittauksella n. 160-säkäinen).
Ihan ekaa kertaa ratsastaja selässä kesäkuussa 2017. Pallura on siis sisäänratsastettu sen kolmivuotiskesänä. Olin ensimmäinen sen selkään koskaan kavunnut ihminen. Pallura oli superfiksu ratsu!
Ekaa kertaa "maastossa" Palluran silloista kotitallia kiertävällä entisellä, nykyään jo metsittyneellä ja vesittyneellä ravitreeniradalla.
Käytiin myös näyttelyssä Riihimäellä, mutta siellä ei menestystä tullut, tuomarit eivät arvostaneet Palluraa lainkaan :D
Olen opettanut Palluran kolmivuotiaana myös ajolle, mutta ajohommat ovat jääneet turvallisten ajomaastojen puuttumisen vuoksi vuosien saatossa.

Kolme vuotta siis takana, toivottavasti ainakin 20 vuotta vielä edessä :)

6 kommenttia:

 1. Ihanat kuvat ja suloisia olette yhdessä♥ Ei ne tuomarit kyllä mitään ymmärrä, on niin upea! Ihanaa alkanutta viikkoa♥

  VastaaPoista
 2. Onnea kavioliittoon nyt ja tulevaisuudessa! Viimeinen lause sai hymyilemään, kun itselläni juuri tuli tuo 23 vuotta täyteen oman Netteni kanssa. :) Toivotaan teille vähintään samaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ja onnea myös teille, vautsi mikä määrä vuosia! Toivottavasti teillä on edessä niitä vielä monta :)

   Poista
 3. Onnea vuosipäivän johdosta! :) Ja kaikkea hyvää teille myös jatkossa, toivotaan paljon yhteisiä vuosia teille Palluran kanssa, omalla kotitallillanne <3

  VastaaPoista

Kiva kun kävit ja vielä kivempi, jos jätät kommentin!