perjantai 24. toukokuuta 2019

Talliniksi: DIY-loimiteline

Aikoinaan, kun opetin Palluraa ajolle, totutin sitä ensin aisoihin parilla harjanvarrella. Palluran päästyä kärryjen eteen harjanvarret jäivät ylimääräisiksi ja päätin hyödyntää ne loimitelineeseen. Harjanvarsien lisäksi loimitelinettä varten tarvitsi vain narua ja porakoneen.

 Porasin molempiin harjanvarsiin molempiin päihin reiät, joista pujotin narun ensin toisiin päihin ja tein solmut narun päähän ja sitten ylemmäs sille korkeudelle, missä halusin ylemmän tangon roikkuvan.


Sitten vielä narun pujotus toiseen päähän siten, että ylimmän tangon alle jäi riittävästi narua, että telineen sai ripustettua. Ja solmut myös toisen pään tankojen alle samalle korkeudelle kuin toisessa päässä. Valmis!

Harjanvarsissa ei pituutta ole ihan riittävästi että esimerkiksi selkämitaltaan 155 cm loimen saisi tähän suorana kuivumaan, mutta pienemmät loimet mahtuvat kyllä. Lisäksi telineessä voi säilyttää vaikka satulahuopia. Jos tarvetta on kapeammille telineille, sen kun sahaa harjanvarret kahteen tai kolmeen osaan!
Näissä iloisissa DIY-tunnelmissa toivotan kaikille hyvää viikonloppua! Jos DIY-sormet syyhyävät, niin kannattaa tutustua myös näihin:Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit ja vielä kivempi, jos jätät kommentin!