lauantai 1. helmikuuta 2020

Tammikuun Pallurointimenot

Nyt on pakko sanoa, että olen ylpeä itsestäni! Olen jotenkin saanut katkaistua sen kaiken turhan ostelemisen kierteen, ja kukkaron lisäksi kiittää myös luonto.

Tammikuun Pallurointimenot:

Tallivuokra 340 e
Greenline ja pellavainen 44,30 e
Hokkeja 4,80
Psyllium 94,80 e

Yhteensä: 483,90

Tulot: fullneck fleecen myynti 24,10 e

Yhteensä -459,80 e

Tammikuussa selvittiin siis alle viidensadan, mikä on mahtavaa. Kengitys osui joulukuulle ja Pallura onnistui pitämään tammikuun ajan kaikki kenkänsä, joten ei tullut kengityskuluja. Valmennuksiin ei päästy (mikä on kyllä inhaa) sairastamisen takia, joten niistäkään ei tullut kuluja. Ensi viikolle varasin kuitenkin valmennuksen, joten niistä onneksi tulee helmikuulle miinusmerkintä!

Psylliumin kanssa olin idiootti ja ostin Puuilosta 900 gramman purkin kuorijauhetta, kun kokonaiset siemenet olivat koko kylästä loppu. Katselin paketista, että tuo purkki riittäisi kuukaudeksi (niin pitkään ei tosin kannata putkeen syöttää), mutta Facebookin ryhmästä Hiekkaa syövät hevoset ja suoliston ongelmat luin, että tuo purkin syöttömäärä on hiekan poiston kannalta ihan turha, klinikan ohjeen mukainen annos on nelinkertainen. Sillä annostuksella purkki olisi riittänyt alle viisi päivää, joten jouduin hakemaan vielä toisenkin pönikän. Tällä kertaa ostin kolme kiloa, mikä tulee kilohinnaltaan huomattavasti halvemmaksi, ja siitä riittää useampi kuuri.

Sen sijaan, että olisin ostanut lisää puolitarpeettomia varusteita, myin pois yhden meille tarpeettoman fleeceloimen. Yritän päästä fleeceloimista eroon ja siirtyä villaan. Joulupukki toikin meille fullneck villaloimen, joka on ollut jo ahkerasti käytössäkin.

Kaiken kaikkiaan rahallisesti tammikuu oli oikein hyvä kuukausi, näitä lisää!

2 kommenttia:

  1. Teillä alkoi vuosi hienosti. Voi kun itse olisi päässyt samaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneks nää hevosenpitokulut on vähän niin kuin laihiskin, aina tulee uus maanantai jolloin voi aloittaa uudestaan :D

      Poista

Kiva kun kävit ja vielä kivempi, jos jätät kommentin!