perjantai 6. maaliskuuta 2020

GoExpo Horse -tunnelmia!

Viime viikonloppuna vietettiin Helsingin messukeskuksessa GoExpo Horse -messuja. Olin paikalla lauantaina, kun oli myös Somegaala. Somegaalassa ei tullut menestystä, mutta olin ehtinyt niin epäilläkin, joten se ei tullut shokkina eikä kauheasti harmittanut. Oli tosi upeaa olla ylipäätään ehdolla ja sain tavata upeita somettajatyyppejä!

Ohjelmaa messuilla oli lähes kaikkea, mitä kuvitella voi: rotuesittelyjä, muotinäytös, kengitysnäytöksiä, suomenhevosnäytös, tietoiskuja eri aiheista, shoppailua, you name it, they've got it. Yksi ehkä parhaista ohjelmanumeroista oli Anna Von Wendtin kouluratsastusklinikka, jossa hän ratsasti itse ja samalla selitti, mitä tekee. Hänkin painotti niitä perusasioita, kuten suoruutta ja tasapainoa.

Ohjelman paljoudesta johtuen minäkään en paljon muistanut kuvailla, joten tämän postauksen kuvamateriaali on lähes luokattoman huonoa. Pahoitteluni siitä.
 Messuilla oli myös Hipposportin 30-vuotismuotinäytös, jota tähditti mm. Ville Vaurio.

Messuilla oli myös ihan hyvät shoppailumahdollisuudet, mutta koska olin juuri edellisenä päivänä ottanut uuden asuntolainan, pidin roposistani kiinni, enkä ostanut mitään, kun ei ollut oikein mitään, mitä olisin tarvinut.

Kaiken kaikkiaan messut olivat todella kivat, ja paljon kivoja juttuja jäi myös näkemättä, joten toivotaan että niitä on ohjelmassa myös ensi vuonna. Nähdään siis ehdottomasti ensi vuonnakin GoExpo Horsessa!

Tähän loppuun vielä iloksenne upea yhteiskuva minusta ja Muuliprojektin Kaisasta :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit ja vielä kivempi, jos jätät kommentin!