tiistai 4. elokuuta 2020

Heinäkuun Pallurointimenot

Heinäkuu on vaihtunut elokuuksi ja jälleen olen päässyt nauttimaan kuukauden hevosten kotonapitämisestä!

Heinäkuu näyttää paperilla todella edulliselta, siis lähinnä siltä, että olen tienannut pitämällä hevosia kotona. No, tämähän ei suinkaan pidä paikkaansa, voin kertoa, että lompakossa oleva lovi on sitä luokkaa, että siellä käy enää vain tuuli :D  Mutta asiaan:

Heinäkuun Pallurointimenot:
 
Rypsirouhe 16,64 e
Valmennus 40 e
Horzelta sadeloimi ponille, putsit ja kuolain Palluralle 65,59 e

Yhteensä 122,23 e

Tulot: kirppiskamojen ja heinän myynti 143 e

Yhteensä +20,77 euroa

Heinäkuu on siis plussalla johtuen lähinnä siitä, että myin keväällä ostamistani heinistä osan kaverini hevoselle Viljolle.
Tosiasiassa ostin heinäkuussa myös jo uuden sadon heinää, mutta en ole saanut tästä vielä laskua. Heinäkuun menot eivät siis oikeastaan pidä paikkaansa, mutta kirjataan ne kuitenkin tähän muistiin. Ehkä jonkinlaista kuvaa todellisuudesta voi saada vuoden lopulla, kun näkee menoista jonkinlaista keskiarvoa.

Kuvassa Pallura ruohonleikkurina pihassani.

Tämä viikko jatkuu edelleen hommia painaen, tallissa on vielä hommaa ja pari tarhaa pitäisi saada viimeisteltyä sekä kentän aidat myös tehtyä valmiiksi. Koitan ehtiä myös blogin pariin! Olenkin saanut teiltä muutaman toiveen blogipostausten suhteen, kiitos niistä! Pyrin nämä toteuttamaan piakkoin, sillä tietenkin kirjoitan mielelläni asioista, joista te haluatte lukea. Tulossa on siis jossain vaiheessa postausta omasta päivärytmistäni "My Day"-tyyppisesti sekä talostani. Talopostauksessa tosin menee pidempään, sillä minulla on edelleen osa tavaroista ihan hujan hajan, enkä ole ehtinyt vielä tehdä talosta yhtään omannäköistäni. Mutta pyrin tämänkin toteuttamaan jossain vaiheessa! My day-tyyppistä postausta laitan sitten, kun päästään hevosten kanssa normaaliin rytmiin. Tällä hetkellä ne ovat vielä yön ulkona ja päivät sisällä, mutta varmaan viimeistään syyskuun tullen siirrytään normaaliin rytmiin.

Aurinkoista alkanutta elokuuta kaikille!

2 kommenttia:

Kiva kun kävit ja vielä kivempi, jos jätät kommentin!