maanantai 27. heinäkuuta 2020

Talliremppa edistyy hitaasti mutta varmasti

Taas on vierähtänyt tovi edellisestä blogipostauksesta, ja jälleen kerran vetoan kiireisiini! Kun tekee kokopäivätyötä ja yrittää siinä samassa remontoida tallia, ei blogille ole jäänyt kauheasti aikaa. Mutta nyt vilautan teille pikaisesti, mitä tallissa on saatu aikaan!
Talliin on tullut lisää karsinoita! Sisälle tullessa vasemmalle puolelle on saatu valmiiksi kaksi uutta karsinaa. Toinen karsiointa on kooltaan yhdeksän neliötä ja toinen vähän reilu yhdeksän.


Karsinat ovat vielä maalia vailla, joten ne näyttävät vähän rujoilta. Ne on suurimmaksi osaksi tehty tallissa jo olleiden karsinoiden materiaaleista, jotain uuttakin on ostettu. Pääosin on kuitenkin menty sillä, mitä on ollut jo valmiina.


Oikealla puolella on rehuhuone, Mini-Men karsina ja perällä Palluran ja Viljon karsinat. Palluran karsinan oikealta puolelta pääsee vielä varustehuoneeseen, siitä teen erillisen postauksen jahka ehdin!

Meillä on pieni rehuhuone, joka on sistutettu - milläpä muillakaan - kuin Ikean Sortera-laatikoilla! Seinällä jo valmiina olevan hyllyn maalasin valkoiseksi ja hyödynsin lisärehuhyllyksi. Heinät meillä on osaksi tallinvintillä (pikkupaalit) sekä riihessä, missä on isot kuivaheinäpyöröt.

Myös talikot sun muut ovat vihdoin löytäneet tiensä turvallisesti seinälle, pois tieltä.

Tallissa on vielä paljon hommaa, minulle maalaushommia ja sähkärille vähän valaistus- ja pistorasiahommia, sekä myös putkarille töitä, jotta saadaan pesupaikalle vielä vesipiste. Mutta pikku hiljaa aletaan olla voiton puolella!
Laittelen lisää kuulumisia ehtiessäni sekä kerron myös kenttäprojektista! Mutta nyt toivotan teille supersuloisen Mini-Men myötä ihanaa alkanutta viikkoa!

6 kommenttia:

 1. Ihanan näköistä! Tosi viihtyisä talli ja koko paikka. Jos asuisin siellä päin niin varaisin heti paikat meidän hepoille.😊

  VastaaPoista
 2. Niin hienon näköistä:) onko sulla tallissa myös pesukarsina? Jos saa ehdottaa toiveita, niin talosta oisI kiva nähdä myös kuvia, semmoinen päivä kanssani postaus ja miten heppojen kaa arki kotona on alkanut sujua kiinnostaisi :) kivaa viikkoa sinne myös! T. Hanna =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varsinaista pesukarsinaa ei ole, mutta jonkinlainen pesupaikka kyllä, Mini-Men ja Stellan karsinan välissä on käytävällä lattiakaivo ja sen on tarkoitus palvella myös pesupaikkana :) Ja kiitos postausideasta, lupaan toteuttaa sen jollain aikataululla! :)

   Poista
 3. aivan ihana tuo talli! Mini-Me on kasvanut kyllä kun vertaa ensimmäiseen kuvaan jonka tammasta näin! Toiveita minultakin, olisi kiva jos tekisit joskus sellaisen ns. lukkarin yhdestä päivästäsi. Esim. näin:
  06.00-herätys, aamiainen tms
  07.00-hepoille ruoat tms

  jos tajusit :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tajusin kyllä :D Ja teen tällaisen postauksen, jahka päästään normaaliin päivärytmiin eli hevoset aamulla ulos ja illalla sisään :)

   Poista

Kiva kun kävit ja vielä kivempi, jos jätät kommentin!