torstai 18. helmikuuta 2021

Ponin varustelua

Mini-Me kääntyi tänä vuonna jo kaksivuotiaaksi. Niinpä sen on ollut aika saada jo muutamia varusteita, nimittäin suojat ja kuolaimet! Näistä tosin toistaiseksi tarpeelliset ovat ainoastaan suojat, sillä Mini-Mellä ei vielä ole ollut suitsia päässä eikä kuolaimia suussa, eikä varmaan tule vielä hetkeen olemaankaan. En vaan näe vielä järkeä siinä, sillä Mini-Me on vielä ihan lapsi. Ostin kuitenkin kuolaimet, kun sattui tulemaan halvalla vastaan :D Ja jossain vaiheessa niitä tarvitaan kuitenkin.

Mini-Men suojat tilasin ihan vaan Horzelta. Tilattuani huomasin, että myös uuteen ponien varusteille pyhitettyyn verkkokauppaan Ponionniin oli tullut suojia, mutta olin jo ehtinyt tilata nämä.  Mieluummin olisin tukenut suomalaista yritystä kuin monikansallista Horzea, joka tosin vissiin joskus on ollutkin suomalaisvetoinen yritys.

Suojat ovat shetland-kokoa ja ne ovat kyllä niin sydäntäsärkevän suloiset! Pelkäsin, että ovatko ne piskuiselle Mini-Melle liian isot, mutta ne olivat juuri sopivat.

Mini-Me tulee tarvitsemaan suojia kohta kun aloitamme irtohyppelöt! Olen ostanut meille käytettyä estekalustoa ja minun pitäisi saada ensi kuussa sekä tolpat että puomit. Jos pohjat vaan ovat kunnossa, ajattelin että otamme irtohypytyksen heti ohjelmistoon sekä ponin että Palluran kanssa. 

Mini-Melle olen ostanut 9,5-senttiset kolmipalakuolaimet kirpputorilta jo jokin aika sitten. Puuilossa käydessäni näin siellä puoleen hintaan kolmipaloja, joten ostin vielä varmuuden vuoksi 10,5-senttiset. Haluaisin viedä Mini-Men syksyllä laatuponikilpailuun, joten voi olla, että sitä varten sillä täytyy olla syksyllä jo suitset ja kuolaimet. Voi myös olla, että kesällä otetaan ohjelmaan myös ohjasajoa, joten siihenkin voi olla suitset paikallaan. Mutta katsotaan nyt, mikään kiire ei vielä ole.

Mini-Me on kyllä niin suloinen suojissaan! Ja tietenkin muutenkin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit ja vielä kivempi, jos jätät kommentin!