sunnuntai 5. elokuuta 2018

Aasi* nimeltä Pallura

* Tämä huumoripostaus on tehty kaikella rakkaudella!

Tuossa sovitellessani Palluran uusia suitsia tuli huomattua useammasta kuvasta, että Pallurassa on hyvin paljon aasin näköä, ainakin tietyistä kuvakulmista!


Palluran rakennearvostelussa viime vuoden laatuarvostelufinaalista luki, että sillä on pitkät korvat. Silloin kyseenalaistin mokoman lausuman, mutta kieltämättä näitä kuvia katsellessa huomaa, että on siinä korvilla mittaa. Tosin siltikään en ymmärrä, että miten pitkät korvat vaikuttavat sen ratsun- tai edes hevosenominaisuuksiin, mutta varmasti tuomari näki tässä sitten jotain, mitä minä en.Pusu!

Jokin aika sitten löysin kirpparilta tällaisen aasi-opetustaulun, ja siinä oli niin paljon samaa näköä Palluran kanssa, että pakkohan se oli saada!

Tämä on niin näköinen, ilmettä myöten!

Aasi tai ei, yhtä huippu Pallura se on silti! Omasta mielestäni pitkät korvat ovat vain hyvä ominaisuus Palluralla, kuulee paremmin kun kutsutaan ja auttavathan ne nyt pysymään tasapainossakin!

Helteet taitavat olla ohi tältä erää, joten ensi viikolla pääsee varmaankin vihdoin taas ratsaille! Pallura onkin kesälomaillut jo useamman viikon ja luulen senkin jo haluavan töihin.

Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille!

Palluraterkuin 
Jenni


6 kommenttia:

 1. Kieltämättä Stellura näyttää noissa kuvissa aasilta :'D

  https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201807272201099508_ul.shtml

  Ps. Palluralla saattaisi olla tulevaisuus myös seeprana ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei totta!! Pallura on onneks tommoinen kameleontti, pystyy muuntautumaan miksi tahansa kavioeläimeksi :D

   Poista
 2. Voihan Pallura sentään:) Tuossa yhdessä kuvassa näyttää ihan siltä kuin päästäisi juurikin sellaisi aasiääniä..Anteeksi minulla on kyllä näissä heppa asioissa termit pahasti hakusessa, mutta sitä ei taideta sanoa hirnumiseksi kun aasi "kiljuu":) Leppoisaa alkavaa viikkoa♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! :D En minäkään kyllä tiedä, miksi niitä aasiääniä kutsutaan! Eli termit hakusessa kyllä täälläkin :D

   Poista
 3. Minä olen joutunut myöntämään yhdennäköisyyttä Pillerin ja hirven välillä. Sellaisia kuikuilijoita molemmat :D Pallura olisi oikein vakuuttava aasi, mutta kyllähän se taitaa parhaimmillaan olla ihan vain hevosena ;)

  VastaaPoista

Kiva kun kävit ja vielä kivempi, jos jätät kommentin!