maanantai 18. maaliskuuta 2019

Helsinki Horse Fair -tunnelmia

Eilen jaettiin Helsinki Horse Fairissa Blogiexpon palkinnot. Kuten ounastelinkin, jäin omassa kategoriassani (Vuoden tulokas) viimeiseksi. Mutta! Sain hurjat 468 ääntä, mikä tarkoittaa sitä, että itseni lisäksi 467 ihmistä äänesti minua. Hurjaa! Lämmin kiitos kaikille minua äänestäneille <3

Messuilla oli mm. hevonen, jolla oli melkein yhtä iso pää kuin Palluralla!


Totta puhuen messuilla olisi ollut itseäni enemmän miellyttävä ohjelma lauantaina, kun oli mm. suokkien esteluokka. Mutta valitettavasti aikataulu antoi periksi lähteä vain yhtenä päivänä, joten lähdin luonnollisesti sunnuntaina, kun silloin oli tuo Blogiexpon palkintojenjako. Sunnuntainakin riitti vaikka mitä ihmeteltävää, rotuesittelyjä, estekisoja, infoa hevosen kivun tunnistamisesta, hammassairauksista, heinäanalyysistä ja vaikka mistä.

Lemppareita eli satulajuttuja!!


 Tumman muulin ilmeessä oli jotain niin ihanan palluramaista!

 Messuilla oli myös kilparatsastusta!

Myyntikojuja oli messuilla enemmän kuin mitä olin odottanut! Väittäisin jopa, että myyjiä oli lähes yhtä paljon kuin HIHSin expossa viime vuonna, tai ainakin siltä se tuntui. Saalis jäi vähän laihaksi, mutta se johtui siitä, etten ollut oikeasti kauheasti mitään vailla.
Palluralle ostin vaaleanpunaiset teddypehmusteet riimuun. Sillä on tarhassa koko ajan riimu päässä, joten pehmusteet ovat ergonomiset, mutta en halua tarhaan laittaa lampaankarvaisia rymyttäväksi. Vitosen teddypehmusteita raaskii pestä just niin usein kuin on tarve!


Messukeskuksessa oli samaan aikaan myös muitakin messuja ja Sport-messujen puolelta tarttui mukaan hyvästä tarjouksesta Shock Absorberin sporttiliivit. Messujen jälkeen koukattiin vielä Ikean kautta, josta ostin muutaman potan hevosurheilutarkoituksiin. Noissa Ikean potissa on nimittäin erinomainen muotoilu puomeja ajatellen ja niillä saakin tehtyä puomeista kavaletteja.

Polle-mukieni kokoelma karttui vielä yhdellä messuilta ostetulla ihanalla mukilla. Nämä ovat myös juuri sopivan kokoisia (eli isoja) aamukahvia varten!

Oikein mukavat messut siis oli! Nyt paluu arkeen - ja tallille!

Palluraterkuin
Jenni

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Nämä on tärkeitä asioita :D

   Poista
  2. No todellakin on! En mäkään tykkäisi jos joku sanoisi Palluraa vaikkapa puoliveriseksi tai eestinhevoseksi tai seepraksi :)

   Poista

Kiva kun kävit ja vielä kivempi, jos jätät kommentin!