maanantai 2. syyskuuta 2019

Elokuun Pallurointimenot

Elokuu tuli ja meni ja se olis kai virallisesti syksy! Jotenkin vaikea uskoa, kun lämpötilan pitäisi tänäänkin hipoa hellerajaa ja itselläni on vielä kesälomakin lähes tyystin pitämättä.

Elokuun yritin kovasti tsempata, etten ostaisi mitään turhaa ylimääräistä. Melko hyvin onnistuinkin, pari pientä juttua tuli hankittua, mutta ne olivat (ainakin lähes) tarpeellisia!

Elokuun Pallurointimenot:

Tallivuokra 340 e
Kengitys 90 e
Irtokengän lyönti 20 e
Ratsuttaja ja valmennus 80 e
Varustehankinnat 51,63

Yhteensä 581,63

Tulot ylimääräisten varusteiden myynnistä 37 e

Yhteensä -544,63 e

Jippikayjei, selvisin elokuusta melkein 300 euroa halvemmalla kuin heinäkuusta! Mitä tulee varustehankintoihin, niin ostin uuden ötökkäloimen ensi vuodeksi, kun halvalla (26,68 e) sain, sekä Hämeenlinnan Puuilon muuttomyynnistä uuden suoran ajokuolaimen (5 e) sekä rintaremmimartingaalin (19,95 e). Nämäkin olivat ainakin semitarpeellisia, sillä Palluran edellinen ajokuolain on nivel, eikä se mahdu oikein noin matalalla kitalaella varustettuun suuhun. Toisaalta, minulla ei ole tällä hetkellä edes kärryjä, enkä ole ajanut Palluralla yli vuoteen! Mutta haaveilen siitä, että pääsisin vielä joskus ajamaan. Uuden rintaremmimartingaalin ostin siksi, että Pallura vaikuttaa muhkuuntuvan vanhasta ulos, vaikka sekin on full-kokoa! Mutta ilmeisen naftia sellaista, uudessa on paljon parempi säätövara.

Valmennuksessa viime viikolla katselimme, että satula oli jälleen käynyt epäsopivaksi. Mutta taisin tällä kertaa välttyä uuden ostamiselta, sillä sain täytepaloja pois ottamalla sen taas istumaan! Onneksi on muokattava satula! Valmennuksista muuten tulossa juttua myöhemmin tällä viikolla :)

Ihanaa alkanutta syyskuuta kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit ja vielä kivempi, jos jätät kommentin!