perjantai 11. lokakuuta 2019

Kirppärilöytöjä, aleostoksia ja silmitöntä rahantuhlausta

Säästäminen ei valitettavasti ole vahvin puoleni. Jos onnistun jossakin kuussa säästämään, se yleensä kostautuu seuraavassa. Taas olen shoppaillut oikein urakalla, mutta täytyy puolustuksekseni sanoa, että olen sentään tehnyt (melkein) vain ale- ja kirppariostoksia.

LeMieux pro sport suede benettoninsininen
Rakastan näitä LeMieuxin Pro Sport Suede -huopia! Niissä on ihana, likaa hylkivä mokkamainen pinta ja ne säilyttävät ihanasti muotonsa. Kun Equus Carella oli lähes kaikki tuotteet tarjouksessa -20 % eläinten viikon kunniaksi, päätin hyödyntää tarjouksen ja ostaa vielä yhden LeMieuxin huovan, tällä kertaa benettoninsinisenä. Mustan hevosen hyvä puoli on se, että sille sopii lähes väri kuin väri! Nyt minulla on näitä LeMieuxin ihania kouluhuopia kolme, ja muut huovat päälle. Se saa riittää! Ei enää holtittomia huopaostoksia.

Equus Carella oli myös Fir Tech-hoitotuotteita puoleen hintaan ja tilasinkin kaulakappaleen Palluran Fir-Tech hoitoloimeen. Hoitoloimi tosin on pinkki, mutta kaulakappaleita oli enää vain harmaana. Mutta koska siinä oli niin hyvä alennus, ajattelin kestää tämän kamalan värikatastrofin!

Noihin aletuotteisiin upposi ihan mukava summa rahaa, joten seuraavat ostokset olivatkin kirpparilta.

Emmalla on paha tapa nykyään photobombata lähes kaikki mahdolliset kuvat! Ilmeisesti se ei mielestään saa tarpeeksi huomiota...

Valkoiset koulusuojat
Pallura saa varmaankin kohtapuoliin hokit, ja pakkohan sillä hokkiaikana on suojia käyttää kentälläkin, vaikka en normaalisti niitä käytä sileän työskentelyssä. Olin miettinyt sille koulusuojien ostamista, jännesuojat maastoiluun siltä löytyykin jo. Löysin Facebook-kirppikseltä nämä vähänkäytetyt HKM Dance -koulusuojat 25 eurolla. Toinen pari täytyy vielä ostaa, mutta tässä säästyi onnekseni jo muutama kymppi. Täytyy tänään mallailla näitä ja toivoa, ettei suojien remmit osu Palluran etusäären vammakohtaan. Siihen on jäänyt pienen pieni patti siihen, mihin luunsiru on koteloitunut. Luunsirun ei pitäisi Palluraa koskaan enää vaivata muuten, mutta suojat saattavat sitä hangata, joten täytyy olla tarkkana, ettei niin käy.

Eikö olekin muuten ihanan isänmaallisen värinen yhdistelmä tämä, ja vielä suomenhevosella?

Olen halunnut eroon fleeceloimista kuivatusloimina jo jonkin aikaa, ja tilalle haluaisin villaa. Fleeceloimet ovat sähköisiä, ällöttäviä ja epäekologisia. Mutta kauhean ekologista ei olisi heittää fleeceä roskiin ja ostaa uutta villaa tilalle, joten olenkin katsellut villaloimia kirpparilta. Fullneck villaloimia on kovin vähän markkinoilla käytettyinä, joten kun löysin tämän Horse Comfortin loimen käytettynä ja vielä Palluran koossa, tartuin heti tilaisuuteen!

Fullneck villaloimi
No, kokomerkintä tässä oli tosiaan sen 155 cm, mutta tämä lienee käyneen pesukoneessa ja hivenen kutistuneen, sillä se jätti Palluraparan persauksista viitisen senttiä paljaaksi. Mutta päätin silti, että tämä on ihan tarpeeksi hyvä kuivatusloimi kotikäyttöön. Parempaan käyttöön meiltä löytyykin Veeran vanha, hyvä tummansininen villaloimi.

Kirsikkana kakun päälle löysin Palluralle vielä pari viikkoa sitten sen oman vanhan sadeloimen facekirppikseltä! :D Olin myynyt loimen pois, sillä se oli 160 cm kokoisena kolmivuotiaalle Palluralle vähän reilu. Nyt Pallura on viisi ja kasvanut paljon, joten uskon loimen olevan sille vielä hyvä. Se oli säilynyt ihan ehjänä ja sen ainoa vika on väri. Tummansininen on niin ankea väri! Mutta päätin, että tämä saa mennä palloloimen rinnalla kakkosloimena.

Pallura vuonna 2017 sinisessä sadeloimessaan.

Sitten ostin vielä jotain muutakin hevosaiheista Kärkkäisen Sikapäiviltä, mutta en Palluralle. Vaan itselleni joulumukit! Nämä eivät olleet alennuksessa, mutta Kärkkäisellä kuitenkin halvemmat kuin muualla.Minulta jotain Polle-joulumukeja ennestään löytyikin, mutta nyt tuli vielä muutama lisää, voi kohta hostata vähän isommatkin glögijuhlat! Polle-joulumukit ovat tuntuneet yleensä myyvän loppuun ennen joulua, joten jos mielit Polle-mukeja jouluksi, kannattaa toimia äkkiä!

Ihanaa viikonloppua kaikille!

4 kommenttia:

 1. Ihanan värinen toi huopa! Tekis melkein mieli ostaa itellekin samanlainen, mutta toisaalta meillä on niin paljon huopia, ettei Karkki oikeasti tarvitse yhtään uutta huopaa. :'D


  JOKA PÄIVÄ ON KARKKIPÄIVÄ

  VastaaPoista
 2. Meillä on samanvärinen huopa estehuopana! :) Minäkin himoitsen just noita Lemieux- huopia, aion katsella Horse Showssa jos tulee hyviä tarjouksia vastaan. Ja aivan ihania mukeja olet löytänyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä toivon, ettei Horse Showssa tulisi hyviä tarjouksia vastaan, koska en tarvitsisi enää yhtäkään huopaa :D

   Poista

Kiva kun kävit ja vielä kivempi, jos jätät kommentin!