torstai 26. heinäkuuta 2018

Palluran uudet supersuitset ja arvonnan voittaja!

Olen himoinnut Palluralle W-Profilen anatomic -suitsia jo tovin. Ainoa este Team Palluran ja noiden suitsien välissä on ollut niiden hinta. Hevoset-messuilla hipelöin näitä ihanuuksia ja päätin, että sitten kun Palluran varsa on myyty, mikään ei enää seiso meidän välissä ja Pallurasta tulisi näiden suitsien onnellinen omistaja.


Ennen messuja olin arponut näiden ja PS of Swedenin suitsien välillä. Mutta hipelöityäni molempia kävi selväksi, että W-Profilen nahka pesee PS:n nahkan mennen tullen. Ehkä vähän irvokasta, että suomalaisten suitsien nahka on ruotsalaista laatunahkaa, ja ruotsalaisten sitten jotain ihan muuta...

Jotkut asiat vaan ovat ihan meant to be, ja päätettyäni hankkia nämä suitset löysinkin ne facebook-kirpparilta uusina! Suitsissa oli vielä hintalappukin kiinni, ja ne olivat juuri sellaiset, kuin mitä olin jo tilaamassa. Mustat kultaisilla tereillä ja kaarevalla otsapannalla. Ainoa miinus näissä oli alaturparemmi, tai ennemminkin sen pidike, mutta täytyy käydä poistattamassa se suutarilla tai valjassepällä.

Ihanan leveän niskaremmin pitäisi vähentää niskaan kohdistuvaa painetta.


 Iso plussa on myös se, että nämä suitset tehdään Suomessa! Ostamalla nämä tulee siis tukeneeksi samalla myös suomalaista työtä.Vaikka Pallura onkin edelleen kesälomalla, oli näitä tietenkin pakko päästä heti sovittamaan! Sormet ristissä toivoin, että full-koko mahtuisi Palluraisen päähän.

Pallura käyttää normaalistikin full-koon suitsia, mutta full-koko tuntuu toisinaan olevan hyvin häilyvä käsite. Niinpä huokaisin helpotuksesta, kun nämä sujahtivat hyvin Palluran päähän!Poskiremmeihin jäi vielä vähän säätövaraa, ja turparemmikin mahtui. Sen verran täytyy kuitenkin tehdä vielä hienosäätöä, että teen turparemmiin vielä yhden lisäreiän, jotta saan sen jätettyä löysälle. Ollessaan viimeisessä reiässä se jäi kyllä ihan "sallitun kireäksi", eli väliin mahtui kyllä vielä useampikin sormi. Pallura on kuitenkin kaikista tyytyväisin, kun sen suuta ei ahdisteta eikä pakoteta kiinni. Se pysyy kiinni kyllä muutenkin ja siksi jätän alaturparemminkin pois.anatominen niskahihna


Nyt odotan jo innolla pääseväni testaamaan näitä ratsain! Sääkartta tosin näyttää vielä pitkään hellettä, joten mennee viikko jos toinenkin, ennen kun pääsen näillä ratsastamaan. Mutta Palluralla on toivottavasti vielä ainakin 20 vuotta työuraa edessä, joten eiköhän näitä ehditä vielä testaamaan monet kerrat! Ja jos näillä ei kulje, niin sitten ei kulje millään, ja on pakko opetella ratsastamaan :D

Pallurablogissa on ollut myös käynnissä arvonta 5000 kävijän kunniaksi (sittemmin se 5000 on muuttunut jo reiluksi kahdeksaksi tuhanneksi, kiitos!! <3 ) ja arvontaan osallistuminen päättyi eilen. Tänä aamuna suoritinkin arvonnan!

Palkintona on pinkki saapasrenki.Onnetar suosi tällä kertaa Päden paja -blogin Päde! Paljon onnea! Laitan sinulle sähköpostia!

Loppuun vielä pieni kevennys! Selatessani eilen otettuja suitsiensovituskuvia en voinut olla huomaamatta, että tietystä kuvakulmasta tietty ilme naamallaan Pallura muistuttaa melko paljon aasia. Pieni Aasipallura <3 Haitanneeko tuo?


Eilen muuten lähtiessäni tallilta kotiin, Pallura lähti seuraamaan minua aidan takana, ja tuli perässä niin pitkälle kuin aitaa riitti. Siihen se jäin tuijottamaan kaipaavasti. Tuli hyvä mieli. Tuo iso, ihana eläin tykkää minusta niin paljon, ettei halua minun lähtevän.

Aasipalluraterkuin
Jenni

4 kommenttia:

 1. Ihanat noi teidän uudet suitset!! :) niin, ja myös toi sun aasipallura on aika sulonen ;)

  VastaaPoista
 2. Nuo suitset on myös mun suosikit! :) (Onneksi minishettiksille nuo eivät ole "pakko ostaa" -listalla, joten odottelen joskos oma suokki joskus vielä ylläpidosta palaa takaisin kotiin.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitähän varmaan saisi minishettiskoossakin mittatilauksena, ei muuta kuin lottoa vetämään :D

   Poista

Kiva kun kävit ja vielä kivempi, jos jätät kommentin!