maanantai 16. heinäkuuta 2018

Talliniksi: naarmuisen panssarin ehostus

Ostin tuossa jokin aika sitten facebook-kirpputorilta Wahlstenin nahkaisen panssarivyön, jossa oli melko suuria naarmuja (jostain syystä en tajunnut sitä ostaessani, vaikka ilmoituksessa oli kuvakin).


Osa naarmuista oli niin syviä, että nahasta paistoi valkoista väriä. Täytettyä niitä ei tietenkään saa, mutta ajattelin, että värjättyä mustaksi saattaisi saadakin ja ihan kotikonstein.

Kaapista löytyi kahta eri mömmöä tähän tarkoitukseen: mustaa kenkälankkia ja Hope Valley Saddlerystä tilattua Balck Leather Sheeniä, joka lupasi palauttaa mustalle tuotteelle värin ja kiillon.


Päätin testata molempia: toisen puolen toisella ja toisen toisella.Ensin testasin kenkälankin vasemmalle puolelle.


Se värjäsi naarmut hyvin, kuten olin ajatellutkin.

Seuraavaksi testasin Black Leather Sheeniä. Se jätti kyllä todella hyvän kiillon tuotteelle, muttei värjännyt eikä häivyttänyt naarmuja lainkaan.
Niinpä päädyin lankkaamaan koko panssarin kenkälankilla, ja sen jälkeen levitin pinnalle vielä Black Leather Sheeniä, ja kiillotin vielä puuvillarätillä. Tämä antoi kaikkein parhaan lopputuloksen, vaikka loppujen lopuksi tuo Black Leather Sheen vaikuttikin melko turhalta tuotteelta. Kenkälankilla yksinään saa ihan hyvän lopputuloksen.


Summa summarum: kenkälankki värjäsi naarmut piiloon melko siististi. Ei panssarista enää uudenveroista tullut, mutta huomattavasti siistimpi kuitenkin. Kenkälankista siis on muuhunkin kuin kenkien kiillotukseen!


Palluraterkuin
Jenni


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit ja vielä kivempi, jos jätät kommentin!